Εξοργισμένος ο Αλέξης Κούγιας για το χαρακτηρισμό «αρσενικός Πισπιρίγκος»

21/03/2023 | 18:55

«Σκοτωμός» σημειώθηκε on air μεταξύ του παρουσιαστή Νίκου Ευαγγελάτου και του δικηγόρου Αλέξη Κούγια λόγω ενός σχολίου του δημοσιογράφου αναφορικά με την υπόθεση του πατέρα που προσπάθησε να σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά του με υγραέριο, στη Θεσσαλονίκη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Mega «Live News» χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο πατέρα ως «αρσενικό Πισπιρίγκο», με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να ακολουθήσει η τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, που «εξερράγη» κατά του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ακολουθεί κομμάτι του χαρακτηριστικού διαλόγου:

Κούγιας: «Δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε συνεχώς ενώ μια δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, τουλάχιστον 10 ιατροδικαστές…

Ευαγγελάτος: «Μην ανοίξουμε αυτό. Υπάρχει και η άλλη πλευρά…»

Κούγιας: «Ποια είναι η άλλη πλευρά;»

Ευαγγελάτος: «Θα δικαστεί και για τα άλλα δύο παιδιά»

Κούγιας: «Έχετε καταλάβει ότι μια ποινική δίωξη δεν σημαίνει τίποτα; Έχετε αναγάγει τους εισαγγελείς ότι βγάζουν δικαστική απόφαση. Οφείλετε να ενεργείτε με βάση το νόμο. Αν οι άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, εγώ δεν το ανέχομαι».

Ευαγγελάτος: «Αν υπάρχει κάτι που θεωρείτε πως είναι ευθύνη μας, είναι υποχρέωσή σας να το δηλώσετε».

Κούγιας: «Η άλλη πλευρά είστε εσείς, η σύζυγός σας και η κ. Κουτσελίνη. Που βγάζετε «ιατροδικαστές» και σας κάνουν εκπομπές».

Ευαγγελάτος: «Δεν έχω την επάρκεια να τα κρίνω».

Κούγιας: «Βγαίνει ο άλλος ο μ@λ@κας που πάει να γίνει δήμαρχος…»

Ευαγγελάτος: «Αντί να πείτε έκανα λάθος…»

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ