Γιώργος Αγγελόπουλος: Το «όχι» για το Survivor All Star ήταν ειπωμένο από τον Σεπτέμβριο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την απόφασή του να μπει στη «Γη της Ελιάς», αλλά και το Survivor All Star.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και όπως είπε αρχικά, δεν θα ένιωθε άνετα να μπει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν θα ήμουν σε καμία περίπτωση άνετα σε αυτό το παιχνίδι, ούτε τη δεύτερη, ούτε τη φετινή χρονιά. Ήταν πολύ συγκεκριμένος ο λόγος που πήγα την πρώτη χρονιά, ζορίστηκα κάποιες φορές, σίγουρα. Από ένα σημείο και μετά, μου άρεσε, γιατί είχα συνηθίσει κι είχε να κάνει και με τη θάλασσα και με τα παιχνίδια. Μου έλειψε πολύ το μέρος μου, οι άνθρωποί μου. Αυτό ήταν στο τέλος, που είπα φτάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, ο ίδιος είχε πει «όχι» στην πρόταση της Acun Media από την πρώτη κιόλας προσέγγιση που του έκαναν, τον Σεπτέμβριο. Δεν ήταν λοιπόν, η «Γη της Ελιάς» η αιτία που απέρριψε την πρόταση για το Survivor All Star.

«Έχω κάνει άλλα πράγματα, όπως και τώρα θα πούμε και για κάτι καινούριο, που έχει να κάνει με έναν άλλο χώρο, άλλο τομέα. Δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου μέσα στο All Star. Ανεξάρτητα από τη “Γη της Ελιάς” και οποιαδήποτε άλλη συνεργασία που μπορεί να είχα ενδεχομένως, δεν έχει να κάνει με την απόφασή μου», εξηγεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Το “όχι” μου για άλλη μια φορά, της μη συμμετοχής μου, ήταν απο΄το Σεπτέμβριο ειπωμένο. Οπότε, δεν έχει να κάνει με τη “Γη της Ελιάς”. Προσπαθώ κάθε μέρα να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για κάτι που έχει να κάνει με την υποκριτική. Τώρα είναι αυτός ο ρόλος μου», συμπλήρωσε.

protothema.gr

Διαβάστε επίσης