64χρονος βρέθηκε κρεμασμένος από το ταβάνι, με μονωτική ταινία στο στόμα

20/03/2023 | 16:38

Απαγχονισμένος με μονωτική ταινία στο στόμα βρέθηκε 64χρονος άνδρας στο σπίτι του στην Στυλίδα Φθιώτιδας. 

Θρίλερ στην ανατολική Φθιώτιδα. Ένας 64χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) νεκρός στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr, ο 64χρονος συνταξιούχος ζούσε μόνος του και δεν απαντούσε από το πρωί στα τηλέφωνα συγγενών. Ύστερα από ώρα, οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν κι άρχισαν να τον αναζητούν, φτάνοντας όμως στο σπίτι του, άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Ο 64χρονος ήταν κρεμασμένος από το ταβάνι, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ δίπλα του υπήρχε μία σκάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε και μονωτική ταινία στο στόμα.

Στο σπίτι του νεκρού άνδρα έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι ερευνούν προσεκτικά όλα τα ευρήματα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

 

ΠΗΓΗ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ