Ηλικιωμένος χτυπούσε και έσερνε το εγγόνι του στο πεζοδρόμιο

20/03/2023 | 12:44

Αποτρόπαιες εικόνες εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας, με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο και ένα μικρό παιδί.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το συμβάν έγινε επί της οδού Κύπρου στη διασταύρωση με την Παναγούλη στις 2:30 περίπου, όταν ηλικιωμένος άντρας (κατά μαρτυρίες ο παππούς) άρχισε να χτυπάει ένα μικρό παιδί και να το σέρνει στο πεζοδρόμιο.

Παρά τις παραινέσεις των περαστικών να σταματήσει, ο ίδιος συνέχισε να συμπεριφέρεται με βάναυσο τρόπο στο παιδί. Ωστόσο, εκείνη την ώρα διερχόμενο περιπολικό αντιλήφθηκε το συμβάν και σταμάτησε στο σημείο.

Σε κατάσταση σοκ το παιδάκι

Ο αστυνομικός ακινητοποίησε τον ηλικιωμένο, ενώ η συνάδελφός του προσπαθούσε να καθησυχάσει το μικρό παιδί που ήταν σε κατάσταση σοκ, όπως μεταδίδει το onlarissa. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφθασαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και η γιαγιά του παιδιού, με τους τρεις να επιβιβάζονται σε περιπολικό.

Τραγική λεπτομέρεια  -σύμφωνα με την μαρτυρία των ανθρώπων που σοκαρισμένοι παρακολούθησαν το περιστατικό- είναι ότι το μικρό παιδί φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας

Πρώτος Έρωτας
13/05/2025 | 11:02

Διήμερο γεμάτο αθλητισμό,  πάθος και συμμετοχή στο Μεσολόγγι

Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτικής Ελλάδα

Πρώτος Έρωτας

Το ατύχημα του Πάνου Μιχαλόπουλου και η συνάντηση με τον Άρη Μουγκοπέτρο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Με ελληνική σημαία πανηγύρισε η Σέφιλντ την πρόκριση στον τελικό ανόδου

Τέμπη: Όλο το πόρισμα του Πολυτεχνείου για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης

Άνδρας μεγάλωσε δύο γορίλες που απορρίφθηκαν από τις μητέρες τους

ΣΥΡΙΖΑ: Η γκρίνια στην Κεντρική Επιτροπή και τα «αγκάθια» στον δρόμο για το συνέδριο