Credit Suisse: Η UBS συμφώνησε να την αγοράσει για πάνω από 2 δισ. δολάρια

19/03/2023 | 19:07

Οι ελβετικές αρχές αναμένεται να αλλάξουν τη νομοθεσία της χώρας για να παρακάμψουν την ψηφοφορία των μετόχων της UBS.

Η UBS συμφώνησε να αγοράσει την Credit Suisse μετά την αύξηση της προσφοράς της σε περισσότερα από 2 δισ. δολάρια, με τις ελβετικές αρχές να είναι έτοιμες να αλλάξουν τους νόμους της χώρας για να παρακάμψουν την ψηφοφορία των μετόχων για τη συναλλαγή, καθώς σπεύδουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία πριν από τη Δευτέρα.

Την είδηση μεταδίνουν οι Financial Times. Η συμφωνία για το σύνολο των μετοχών μεταξύ των δύο μεγαλύτερων τραπεζών της Ελβετίας πρόκειται να υπογραφεί από το βράδυ της Κυριακής έτσι ώστε να αποφευχθεί ένας νέος πανικός στις αγορές τη Δευτέρα.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)