Έφυγε από τη ζωή ο Αχαιός εικαστικός Ιωσήφ Ντεμίρης

Έφυγε από τη ζωή ο αχαιός ζωγράφος Ιωσήφ Ντεμίρης. Έργα του εκλιπόντος λαμπρύνουν διάσημα Μουσεία και ιδιωτικές συλλογές, τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ο Ιωσήφ Ντεμίρης γεννήθηκε στον Αλισσό και από πολύ μικρός κατόρθωσε να θεωρείται από τους μεγαλύτερους Ελληνες θαλασσογράφους.

 Με μεγάλη χρωματική μαεστρία παίζει με το υγρό στοιχείο από το οποίο κατορθώνει και αναδύει κάθε του διάθεση από την πιο γαλήνια θάλασσα μέχρι το μυστήριο και το δέος που δημιουργεί το άγριο ατίθασο κύμα. Τα καράβια του Ντεμίρη, σκούνες, τρεχαντήρια, πολεμικά αγέρωχα παλεύουν την μανιασμένη θάλασσα ή και ακόμα γαλήνια αναπαύονται στα χρυσοφόρα ηλιοβασιλέματα των χρωμάτων του.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ