Έξαλλος ο πρίγκιπας Χάρι – Το ΥΠΕΣ ζήτησε να ενημερώνεται ένα μήνα πριν για τα ταξίδια του στη Βρετανία

19/03/2023 | 17:52

Την οργή του πρίγκιπα Χάρι έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφορεί και η οποία αναφέρει ότι το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών του ζήτησε να ενημερώνει ένα σχεδόν ένα μήνα πριν (28 ημέρες για την ακρίβεια) όταν σκοπεύει να επισκεφτεί τη Βρετανία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι βρετανικές Αρχές ενημέρωσαν το Δούκα του Σάσεξ ότι το χρονικό αυτό περιθώριο είναι απαραίτητο προκειμένου να εξεταστεί εάν όντως απαιτούνται μέτρα ασφαλείας που αιτείται για το εκάστοτε ταξίδι του.

Από την πλευρά του ο Χάρι εμφανίστηκε ενοχλημένος από την εξέλιξη αυτή, ζητώντας από την επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία είναι αρμόδια για τα θέματα ασφαλείας της βασιλικής οικογένειας, να του δώσει ένα παράδειγμα ατόμου που δέχεται αντίστοιχες απειλές με εκείνον και δεν έχει προστασία.

Και δεν σταμάτησε εκεί…. Έκανε κριτική για τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν τον Ιούνιο του 2021, όταν επέστρεψε με την οικογένειά του για τις εκδηλώσεις μνήμης για τη μητέρα του, Νταϊάνα. Μίλησε για ανεπαρκή μέτρα, που δεν είχαν συνέχεια.

 

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!