Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-69: Προβάδισμα τίτλου για την ομάδα του Πειραιά

19/03/2023 | 17:07

Προβάδισμα στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών πήρε ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του με 76-69 επί του Παναθηναϊκού στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό στην μεγαλύτερή του διάρκεια με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις, πήρε διαφορά 12 πόντων (74-62, 38’30”) φτάνοντας στη νίκη με 76-69.

Για τον Ολυμπιακό η Μέγκαν Γκούσταφσον τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ η Νικολοπούλου είχε 13 και η Σταμολάμπρου 11. Από τον Παναθηναϊκό πρώτη σκόρερ ήταν η Χριστινάκη με 24 πόντους και ακολούθησαν Κάρτερ με 13 και Σωτηρίου με 11.

Στη σειρά των μεταξύ τους αγώνων η ομάδα του Πειραιά προηγείται με 2-1 νίκες (υπολογίζονται και τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος) και ο τίτλος κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων στις 30 Μαρτίου στο «Π.Γιαννακόπουλος».

Διαιτητές: Σώμος-Θεοδωρόπουλος-Αγραφιώτης Ιωάν.
Δεκάλεπτα: 20-18, 38-37, 56-51, 76-69.
Ολυμπιακός (Νίκλας): Σταμολάμπρου 11, Σταμάτη 3(1), Αγιούσο 6(1), Σπυριδοπούλου 5(1), Σύρρα 5(1), Γκούσταφσον 24, Νικολοπούλου 13, Δίελα 1, Σουκ 8.
Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Κωτούλα 3(1), Παυλοπούλου 8(2), Πότερ 8, Σωτηρίου 11(3), Αλεξανδρή, Παλάσκα, Χριστινάκη 24(2), Κάρτερ 13, Θεοδωρομανωλάκη, Χαριστανίδου.

Ισπανική ομελέτα
18/10/2025 | 01:31

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης