Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν νομίζω ότι μου ταιριάζουν οι καθημερινές εκπομπές

19/03/2023 | 16:22

H Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, αναφέροντας πως, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να επεκταθεί η μεταξύ τους συνεργασία. 

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε χαρακτηριστικά για το συμβόλαιό της με το κανάλι του MEGA: «Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι ικανοποιημένοι. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα, αλλά αυτή είναι η πρόθεση και από τις δύο πλευρές».

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει καθημερινή εκπομπή, ξεκαθάρισε: «Στην παρούσα φάση όχι. Αυτή η εκπομπή έτσι όπως είναι διαμορφωμένες οι ημέρες και οι ώρες, με εξυπηρετεί πάρα πολύ με το πρόγραμμα των παιδιών. Οι καθημερινές εκπομπές είναι μία άλλη αρένα, που νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει τόσο».

Τέλος, αναφορικά με το πώς χειρίζεται η εκπομπή της την ενημέρωση, δήλωσε: «Διαχειριζόμαστε όλα τα θέματα που συζητάμε σε κάθε παρέα, σε κάθε σπίτι. Δεν αισθάνομαι εγώ καλά να συμβαίνει κάτι σοβαρό κι εμείς να είμαστε σε άλλο κόσμο. Έχει αλλάξει η τηλεόραση και νομίζω πως σιγά σιγά πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό».

πηγή

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Συνομιλία με τον ποιητή Χρήστο Αναγνωστόπουλο, με αφορμή την ανάγνωση της τελευταίας ποιητικής συλλογής του «Δένδρο ξανά»