Ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει μπαμπάς – Έγκυος η σύντροφός του, Μαριλού Κοζάρη

Πατέρας θα γίνει για πρώτη φορά ο αγαπημένος τραγουδιστής και ηθοποιός, Πάνος Μουζουράκης, καθώς – όπως όλα δείχνουν – η σύντροφός του Μαριλού Κοζάρη είναι έγκυος.

Η 30χρονη σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με το TLife, η Μαριλού Κοζάρη εργάζεται ως φαρμακοποιός είναι στενή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου. Το ζευγάρι είναι σε σχέση από το καλοκαίρι του 2022, μετά τον χωρισμό του τραγουδιστή από την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά.

Το πρωί της Κυριακής (19.3.2023) με αφορμή σχετικό δημοσίευμα, η Ελένη Τσολάκη σχολίασε την ευχάριστη είδηση, ενώ έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι, τονίζοντας τον λόγο για τον οποίο ο Πάνος Μουζουράκης ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις συνεντεύξεις του τους τελευταίους μήνες

«Είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μία συνέντευξη, ήταν ένα θέμα το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει», σχολίασε η Ελένη Τσολάκη στο Open Weekend.

πηγή