Σασμός – επόμενα επεισόδια: Η Μαρίνα θα λάβει κάτι που θα πυροδοτήσει την οργή της, με ανεξέλεγκτες συνέπειες

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός» που θα παρακολουθήσουμε από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023. ο Παύλος, ζητά από την Αργυρώ κάτι το οποίο θα γκρεμίσει τον κόσμο της, κάνοντας να την να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για την σχέση της με τον Αστέρη μετρά πλέον αντίστροφα…

Σασμός: Δευτέρα 20 Μαρτίου – Επεισόδιο 101

Η Αργυρώ μένει άναυδη με την πρόταση του Αστέρη. Θα την αποδεχτεί; Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη και ο Παύλος συμμαχούν για να τους κρατήσουν χώρια. Η Θοδώρα επισκέπτεται την Ευδοκία στο γηροκομείο, σε μία προσπάθεια να ανακαλύψει περισσότερα για τον Λευτέρη.

Η Κατερίνα δέχεται μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση, ενώ η Μαρίνα θα λάβει κάτι, που θα πυροδοτήσει την οργή της, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Παράλληλα, ο Παύλος, ζητά από την Αργυρώ κάτι το οποίο θα γκρεμίσει τον κόσμο της, κάνοντας να την να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για την σχέση της με τον Αστέρη μετρά πλέον αντίστροφα…

Σασμός: Τρίτη 21 Μαρτίου – Επεισόδιο 102

Η μετακόμιση του Τόλη δίνει στον Ευθύμη την ευκαιρία που έψαχνε, ενώ το άλλοθι που του προσφέρει ο Βαγγέλης φέρνει τη Ντίνα σε δύσκολη θέση. Η Αιμιλία από την άλλη καλείται να απαντήσει στη μετωπική επίθεση της Στέλλας.

Η Νάντια αποκαλύπτει στον Νικηφόρο τα αποτελέσματα του τεστ dna. Η προτροπή του Παύλου στην Αργυρώ να φύγει με το παιδί στην Αυστραλία δεν μπορεί να βγει από τη σκέψη της, ενώ ο Αστέρης ελπίζει ακόμα σε μια απάντηση, που θα αργήσει, καθώς ο Σταύρος για πρώτη φορά αρχίζει να θυμάται! Η Μαρίνα βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που της στέρησε τον Αντώνη… και δε θα διστάσει.

Σασμός: Τετάρτη 22 Μαρτίου – Επεισόδιο 103

Η Καλλιόπη επισκέπτεται τον Παντελή και την Άννα. Τα όσα θα τους πει, θα τους κάνουν να ανησυχήσουν για τα μπλεξίματα του Μανόλη. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος παρεμβαίνει για να δώσει λύση στο πρόβλημα. Η Αργυρώ μένει άναυδη από την επίθεση του Σταύρου, την ώρα που η άφιξη ενός απρόσμενου επισκέπτη έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Η Νάντια ανακοινώνει σε Βασιλική και Μαθιό τα αποτελέσματα του τεστ DNA, και οι αντιδράσεις τους θα είναι απρόβλεπτες. Παράλληλα, ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη, για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, μετά από το οποίο, τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους.

* Την Πέμπτη 23 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ιταλία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game στις 23:45.

* Την Παρασκευή 24 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γιβραλτάρ-Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα προηγηθεί η εκπομπή Pre Game στις 21:00 και η εκπομπή Post Game στις 23:45.