Πίτσα Παπαδοπούλου: «Ο μικρός μου αδερφός σκοτώθηκε. Τον πάτησε το τραμ»

 

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαρτίου στο «Σπίτι με το MEGA» την Πίτσα Παπαδοπούλου, την τραγουδίστρια που έχει σφραγίσει με τη μοναδική φωνή της επιτυχίες-σταθμούς στην ελληνική δισκογραφία.

Στενοί φίλοι και συνεργάτες της Πίτσας Παπαδοπούλου βρέθηκαν κοντά της για να μοιραστούν άγνωστες πτυχές της πολύχρονης καριέρας της αλλά και να τραγουδήσουν αξέχαστα κομμάτια που παραμένουν διαχρονικά.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου ερμήνευσε μεταξύ άλλων σπουδαίες επιτυχίες, όπως: «Μη μιλάς», «Θυσιάστηκα», «Με τελείωσες», «Θα κάνω ό,τι μου αρέσει», «Ράγισα».

Η μεγάλη ερμηνεύτρια μοιράστηκε τις επιτυχίες της αλλά μίλησε επίσης από καρδιάς στη Ρούλα Κορομηλά για τα πρώτα χρόνια της ζωής της στη Θεσσαλονίκη και την απώλεια του αδερφού της σε μικρή ηλικία.

«Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη κι είμαστε από πρόσφυγες γονείς. Ήρθαν οι παππούδες μας το 1922. Η μαμά μου έκανε αρκετά παιδιά, 9 παιδιά έκανε, αλλά δεν έζησαν όλα. Τότε πέθαιναν 2,3 χρονών και δεν είχαν και γιατρούς. Μείναμε 5 παιδιά, 3 αγόρια και 2 κορίτσια. Ο ένας ο αδερφός μου ο μικρός σκοτώθηκε. Τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 8 χρονών. Η μαμά μου δούλευε σε καπνεργοστάσιο και μας μεγάλωσε μόνη της. Ο πατέρας μου ήταν μέχρι τα πέντε μου χρόνια με την μαμά μου. Ήταν χωρισμένοι. Η μαμά μου δεν περνούσε καλά» εξομολογήθηκε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

https://www.newsbomb.gr/