Πάτρα – καιρός: Κυριακή με λιακάδα

 

Λιακάδα σήμερα Κυριακή, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο και να φθάνει τους 16 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 90%.

Αναλυτικά:

Την Κυριακή 19 Μαρτίου αναμένονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές στο νότιο Αιγαίο. Στα υπόλοιπα τμήματα αίθριος γενικά καιρός με τοπικές και παροδικές νεφώσεις. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 18-19 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από -3 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στα Επτάνησα από 5 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από -2 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από -3 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου, και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από βόρειες-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά στα νότια έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Christy: Κρυφή βία
19/11/2025 | 14:56

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου