Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Βόλτα στην ανακαινισμένη αγορά Μοδιάνο στην Θεσσαλονίκη

 

Την ανακαινισμένη Αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την κυρία Σακελλαροπούλου υποδέχθηκαν ο διευθυντής λειτουργίας της Αγοράς, Θανάσης Παππάς, η διευθύντρια μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Γεωργία Δώδου και η αρχιτεκτόνισσα Μόρφω Παπανικολάου, που ενημέρωσαν και ξενάγησαν την Πρόεδρο στα καταστήματα.

 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπήκε σε αρκετά μαγαζιά, συνομίλησε με ιδιοκτήτες και υπαλλήλους και είδε τα προϊόντα τους.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου περπάτησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και χαιρέτισε καταστηματάρχες και καταναλωτές.

Στην πορεία μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος η ΠτΔ

Να σημειωθεί ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αύριο, Κυριακή 19 Μαρτίου, θα παραστεί στην σιωπηλή πορεία μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, υπό τον τίτλο «Ποτέ ξανά, Θεσσαλονίκη – Άουσβιτς – 80 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού».

 

Την πορεία μνήμης για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το σφύριγμα του πρώτου τρένου του θανάτου για το στρατόπεδο Άουσβιτς – Μπιρκενάου, όπου εξοντώθηκαν περίπου 50.000 Θεσσαλονικείς Εβραίοι, διοργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας.

Η σιωπηλή πορεία θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί της Κυριακής από την πλατεία Ελευθερίας και θα καταλήξει στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ