Τέμπη: Συμπαράσταση στον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Γίγαντα συνέχισε να πολεμάς…»

18/03/2023 | 19:24

«Γίγαντα συνέχισε να πολεμάς»… είναι ένα από τα μηνύματα στην προσωπική σελίδα του 20χρονου φοιτητή από τον Βόλο, μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη, που επί 18 ημέρες δίνει μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας να ξεπεράσει τη σκληρή δοκιμασία και τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Ο νεαρός φοιτητής ταξίδευε στο πρώτο βαγόνι του τρένου στα Τέμπη, από το οποίο δεν γλίτωσε κανένας άλλος επιβάτης. Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και για τον λόγο αυτό, γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε.

 

Ωστόσο, η πρόσκρουση στο έδαφος τού προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε δύο πολύ δύσκολα χειρουργεία. Στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται οι γονείς και οι συγγενείς του.

Μέσα στην αγωνία τους λειτουργεί εν μέρει ανακουφιστικά το συγκλονιστικό κύμα αγάπης και συμπαράστασης που εισπράττουν για τον νεαρό φοιτητή. Τα μηνύματα που λαμβάνουν καθημερινά είναι δεκάδες απ’ όλη την επικράτεια.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα