Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά και παίζει με τον Ολυμπιακό ο Αγραβάνης!

18/03/2023 | 18:30

Ένα ευχάριστο νέο επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αυτό αφορά στον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά σήμερα κι έτσι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη για το ντέρμπι των «αιωνίων».

 

Στον αντίποδα, εκτός προπόνησης έμεινε ο Ματέους Πονίτκα, με τον Πολωνό να έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Να θυμίσουμε, πως είχε αποχωρήσει κουτσαίνοντας από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο τη Βιλερμπάν.

Το «παρών» στο αυριανό ντέρμπι θα δώσει και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος πήρε τη θέση ξένου που κατείχε μέχρι και πριν λίγες ημέρες, ο πρώην, πλέον, «πράσινος», Άντριου Άντριους.

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)