Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά και παίζει με τον Ολυμπιακό ο Αγραβάνης!

18/03/2023 | 18:30

Ένα ευχάριστο νέο επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αυτό αφορά στον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά σήμερα κι έτσι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη για το ντέρμπι των «αιωνίων».

 

Στον αντίποδα, εκτός προπόνησης έμεινε ο Ματέους Πονίτκα, με τον Πολωνό να έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Να θυμίσουμε, πως είχε αποχωρήσει κουτσαίνοντας από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο τη Βιλερμπάν.

Το «παρών» στο αυριανό ντέρμπι θα δώσει και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος πήρε τη θέση ξένου που κατείχε μέχρι και πριν λίγες ημέρες, ο πρώην, πλέον, «πράσινος», Άντριου Άντριους.

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας της 75χρονης – «Φύγε αγόρι μου, να με σκοτώσεις ήρθες;»