Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά και παίζει με τον Ολυμπιακό ο Αγραβάνης!

18/03/2023 | 18:30

Ένα ευχάριστο νέο επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αυτό αφορά στον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά σήμερα κι έτσι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη για το ντέρμπι των «αιωνίων».

 

Στον αντίποδα, εκτός προπόνησης έμεινε ο Ματέους Πονίτκα, με τον Πολωνό να έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Να θυμίσουμε, πως είχε αποχωρήσει κουτσαίνοντας από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο τη Βιλερμπάν.

Το «παρών» στο αυριανό ντέρμπι θα δώσει και ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος πήρε τη θέση ξένου που κατείχε μέχρι και πριν λίγες ημέρες, ο πρώην, πλέον, «πράσινος», Άντριου Άντριους.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται