Ολυμπιακός Β΄ – Χανιά 2-0: «Καθάρισαν» Λιάτσος και Ιμπαγάσα για τους ερυθρόλευκους

18/03/2023 | 18:03

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Β’.

Έπειτα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή, οι ερυθρόλευκοι αυτή την φορά εμφανιστηκάν όπως έπρεπε πετυχαίνοντας την εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στα Χανιά.

Οι Πειραιώτες ήταν κυρίαρχοι από την αρχή της αναμέτρησης, μετουσιώνοντας την κυριαρχία τους σε γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης με… δράστη τον Λιάτσο.

Ο νεαρός άσος ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ στο 57′, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα Καλογεράκη με την βοήθεια και του δοκαριού.

Το τρίποντο για τους ερυθρόλευκους κλείδωσε από τα έντεκα βήματα ο Ιμπαγάσα στο 85′.

 

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Τσέλιος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κωστή, Χρυσόπουλος.

Χανιά: Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι, Γιαμπέρε, Μπάτζιος, Ρότσα, Καμαρά, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Μάναλης

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη