Φάκελος με σφαίρα στο σπίτι διευθύντριας δημόσιας υπηρεσίας

18/03/2023 | 17:17

Η γυναίκα, επιστρέφοντας στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρήκε έναν φάκελο που είχε αφήσει άγνωστος στο γραμματοκιβώτιο της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας.

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για έναν φάκελο που φέρεται ότι περιείχε σφαίρα.

Ο φάκελος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εστάλη στο σπίτι στελέχους δημόσιας υπηρεσίας.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 60χρονη γυναίκα, επιστρέφοντας στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρήκε έναν φάκελο που είχε αφήσει άγνωστος στο γραμματοκιβώτιο της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας.

Μάλιστα, στην κάτω δεξιά πλευρά του, με μαύρα κεφαλαία γράμματα αναγραφόταν το όνομά της.

Φυσίγγιο 45 χιλιοστών

Φερόμενος αποστολέας, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, φαινόταν το όνομα «Σόλων Αγαπητός», με ταχυδρομική διεύθυνση στην περιοχή του Ιλίου.

 

Στη συνέχεια, όταν η γυναίκα άνοιξε τον φάκελο διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε ένας άλλος, μικρότερος φάκελος, που περιείχε ένα φυσίγγιο των 45 χιλιοστών.

Η γυναίκα, εργαζόμενη ως διευθύντρια υπηρεσίας της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Εμπορίας, ειδοποίησε την Αστυνομία που μετέβη στο σπίτι της.

Οι ύποπτοι φάκελοι και το φυσίγγιο κατασχέθηκαν και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Την προανάκριση διενεργεί η κρατική ασφάλεια.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Πάτρα: Ληστεία με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ – Συνελήφθη ο δράστης μετά από καταδίωξη