ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προβάδισμα ο Στίβεν Τσούμπερ για τη θέση του φορ στην Ένωση

18/03/2023 | 13:14

Ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής για την ΑΕΚ, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των play off της Super League 1 και ο Στίβεν Τσούμπερ είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα του αγώνα.

Το εγχείρημα με τον Σέρχιο Αραούχο σε θέση φορ και τον Πινέδα πίσω του δεν λειτούργησε όπως θα ήθελε ο Ματίας Αλμέιδα στην ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό και ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης εξετάζει τις εναλλακτικές του, με τον Τσούμπερ να είναι η πιο πιθανή.

Από εκεί και πέρα, ο Αλμέιδα έχει διαθέσιμο και τον Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος θα μπορούσε να καλύψει το κενό, αλλά ο Βέλγος δεν έχει ρυθμό τον τελευταίο καιρό και το επικρατέστερο σενάριο είναι να έρθει κάποια στιγμή από τον πάγκο.

πηγή

Πρώτος Έρωτας
13/05/2025 | 11:02

Φενέρ: Οι αγώνες στο Final Four είναι διαφορετικοί

Μεγάλη φωτιά σε καταυλισμό εργατών γης στη Μανωλάδα – Aκούγονται εκρήξεις (ΦΩΤΟ)

Χειροπέδες στον Δημήτρη Φιντιρίκο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Γ. Χρυσοστόμου: Όταν ήταν μοντέλο στον Πρωινό Καφέ!

«Έχουμε ξανασυναντηθεί, δεν έχουμε;»

Λαρεντζάκης: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από το τρόπαιο»

Γρουσούζικη η Τρίτη και 13;

Γιασικεβίτσιους: «Η μεγαλύτερη δύναμη του Παναθηναϊκού είναι η σταθερότητα»