Δυτική Ελλάδα: Κλοπές και ναρκωτικά στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου  Βόλου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης, έξι μηνών για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού με ένταλμα βίαιης προσαγωγής


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής του Ανακριτή Πειραιά,  για υπόθεση ναρκωτικών.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης


Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και της μεικτής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, τρεις  ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι   χθες το απόγευμα προσέγγισαν ημεδαπό άνδρα που κινούταν πεζή και  με την μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (185) ευρώ.