Σάρον Στόουν: Έχασε τη μισή της περιουσία μετά την κατάρρευση των τραπεζών

 

 

Η Σάρον Στόουν...αισθάνθηκε στο πετσί της τον οικονομικό αντίκτυπο της συνεχιζόμενης τραπεζικής κρίσης. Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι «έχασε τα μισά της χρήματα σε αυτό το...τραπεζικό πράγμα» όπως είπε χαρακτηριστικά, προφανώς αναφερόμενη στις δύο μεγάλες χρεοκοπίες που συγκλόνισαν το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Παρ'όλα αυτά υποσχέθηκε οτι θα γράψει επιταγή στο Γυναικείο Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο σε μια δακρύβρεχτη ομιλία στο γκαλά με τίτλο An Unforgettable Evening στο Μπέβερλι Χιλς. «Και αυτή τη στιγμή, αυτό σημαίνει επίσης θάρρος», είπε. «Επειδή ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά λεφτά μου σε αυτό το τραπεζικό πράγμα, και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ. Ο αδερφός μου μόλις πέθανε, και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ. Αυτή δεν είναι εύκολη στιγμή για κανέναν μας».

«Είναι μια δύσκολη στιγμή στον κόσμο, αλλά σας λέω, δεν αφήνω κανέναν πολιτικό να μου πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω, να μου πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να ζήσω και ποια είναι η αξία της ζωής μου και ποια δεν είναι. Οπότε υψώστε ανάστημα. Υψώστε ανάστημα και πείτε οτι αξίζετε, σας προκαλώ, Αυτό είναι το θάρρος», πρόσθεσε ο Στόουν.

Αν και δεν διευκρίνισε τι εννοούσε με τον όρο «τραπεζικό πράγμα», η δήλωσή της έρχεται μετά από δύο από τις τρεις μεγαλύτερες τραπεζικές χρεοκοπίες στην ιστορία της χώρας - μετά την Washington Mutual το 2008 - που σημειώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο μέσα σε διάστημα 48 ωρών.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέλαβε τη Silicon Valley Bank και την Signature Bank μετά από μια τραπεζική διαχείριση που κατέρρευσε τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, σύμφωνα με το Associated Press. Οι ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές έχουν εγγυηθεί από τότε όλες τις καταθέσεις και δημιούργησαν ένα πρόγραμμα για την προστασία άλλων τραπεζών από παρόμοια περιστατικά. Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πρόσφερε έκτοτε στο κοινό μια αίσθηση ηρεμίας με τη διαβεβαίωση: «Οι καταθέσεις σας θα είναι εκεί όταν τις χρειαστείτε».

Η Στόουν η οποία τιμήθηκε με το Βραβείο Θάρρους στο An Unforgettable Evening για την υποστήριξή της στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, είπε στο PEOPLE στο κόκκινο χαλί ότι μετά την αφαίρεση καλοήθων όγκων από το στήθος της το 2001, υποβλήθηκε και σε άλλη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ιστού από το στήθος της.

«Και αυτό μπορεί να φαίνεται αστείο από εμένα αφού τα έχετε δει όλοι», είπε. «Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω κάτι άλλο, τα έχετε δει μετά το χειρουργείο και δεν το ξέρετε. Μην αισθάνεστε ποτέ υποχρεωμένοι να μην κάνετε μαστογραφία, να μην κάνετε εξέταση αίματος, να μην κάνετε χειρουργική επέμβαση, γιατί δεν πειράζει. Στέκομαι εδώ και σας λέω ότι αφαίρεσα ενάμιση και περισσότερο ιστό από το στήθος μου και κανείς από εσάς δεν το ήξερε», πρόσθεσε ο Στόουν.

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης