Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 19χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη

17/03/2023 | 20:32

Ελεύθερος με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ο 19χρονος που απολογήθηκε για την επίθεση στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο νεαρός, δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση, απολογήθηκε στην 1η Ανακρίτρια Ανηλίκων μετά το μεσημέρι και αφού είχε προηγηθεί η κατάθεση του θύματος της επίθεσης πρώην υπουργού ο οποίος δεν θέλησε να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε νωρίτερα πως δεν αναγνωρίζει στα πρόσωπα των δύο κατηγορούμενων εκείνους που την περασμένη Παρασκευή το βράδυ τον γρονθοκόπησαν έξω από εστιατόριο των Εξαρχείων.

ereportaz.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ