Λάρισα: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στα δικαστήρια - Κρεμάστηκε από τις σκάλες

«Tου κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε για να μην πέσει και κρεμαστεί»

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής εντός του Δικαστικού Μεγάρου της Λάρισας, όταν ένας άνδρας, περίπου 25 ετών, κρεμάστηκε με σκοινί στις εσωτερικές σκάλες του κτιρίου, κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, λίγο μετά τις 2 σήμερα το μεσημέρι, ο άνδρας, ο οποίο ήταν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για κλοπή, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Την στιγμή εκείνη, δύο γυναίκες αντιλήφθηκαν τι γινόταν και προσπάθησαν να τον κρατήσουν από τα πόδια του προκειμένου να του σώσουν τη ζωή. Με μεγάλη ψυχραιμία τον κρατούσαν από τα κάτω άκρα του, μέχρι που μετέβη η αστυνομία και το επεισόδιο έλαβε τέλος. Πλέον ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του.

«Tου κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε για να μην πέσει και κρεμαστεί»

«Έβγαινα από ένα γραφείο, όταν άκουσα μια κυρία να φωνάζει “βοήθεια τρέξτε” βλέποντας τον νεαρό να κάνει βουτιά στο κενό. Κοιτάζοντας προς εκείνη την κατεύθυνση είδα τον νεαρό να κρέμεται με ένα σκοινί από τον λαιμό στις εσωτερικές σκάλες του κτιρίου μεταξύ 3ου και 2ου ορόφου. Έτρεξα μαζί με μία άλλη κυρία και του κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε για να μην πέσει και κρεμαστεί. Τελικά ήρθαν οι αστυνομικοί και επιλήφθηκαν της κατάστασης. Είμαι ακόμη σε σοκ… από όλο αυτό που έζησα…» δήλωσε η μία εκ των δύο γυναικών.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης