Αίολος Αγυιάς: Προσκλητήριο στη μπασκετική Πάτρα

Το Σάββατο με Φανάρια Νάξου

Ο αγώνας της χρονιάς αποτελεί για τον Αίολο Αγυιάς αυτός που θα γίνει το Σάββατο (17:00) στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας με αντίπαλο τα Φανάρια Νάξου.

Η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου δηλώνει πανέτοιμη να φτάσει στο ποθούμενο αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση της νίκης, με τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του Αίολου Αγυιάς να περιμένουν τη βοήθεια της μπασκετικής Πάτρας στο μεγάλο παιχνίδι, το οποίο είναι στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

«Ο αγώνας με τα Φανάρια είναι ο σημαντικότερος της χρονιάς. Παράλληλα, είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος και σε περίπτωση νίκης η ομάδα θα προσπαθήσει να αποφύγει την διαδικασία των πλέι-άουτ», δήλωσε ο προπονητής του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέας Παπαδημητρίου και πρόσθεσε: «Απομένουν δυο ακόμη αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τα αποτελέσματα στο φινάλε, θα κρίνουν πολλά. Θέλω να απευθύνω ένα κάλεσμα προς τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας. Ο Αίολος Αγυιάς έχει παρουσιάσει, κατά γενική ομολογία, ένα εξαιρετικό πρόσωπο στη διάρκεια όλης της χρονιάς. Είμαστε νεοφώτιστοι στη Β΄ Εθνική και θα προσπαθήσουμε για το μέγιστο δυνατό. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο να μας δώσει ώθηση».

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Στρέμπας, Μαρτινάκος και Δημ. Παπαγεωργίου, ενώ κομισάριος της αναμέτρησης είναι ο πατρινός Ανδρέας Μάρκου.

 

Διαβάστε επίσης