Μαρία Σολωμού: «Δεν θα με θέλανε να κάνω πρωινό»

Στο podcast που κάνει η Μαρία Σολωμού έδωσε απάντηση για το ενδεχόμενο να κάνει πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση. Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συντροφικότητα στέλνοντας μήνυμα στις μαμάδες.

«Δεν μπορώ να ελέγξω το συναίσθημά μου όταν είμαι στην τηλεόραση, γι’ αυτό κάνω podcast και όχι πρωινό. Εκτός όμως από αυτό, είναι ότι δεν θα με θέλανε να κάνω πρωινό. Φαντάζεστε;

Πιστέψτε με πραγματικά έχω πάθει πολλά μαθήματα στη ζωή μου, έχω κάνει αρκετές σχέσεις και μεγάλες και δυνατές. Όλες μου οι σχέσεις ήταν δυνατές, τουλάχιστον έτσι ξεκινούσαν, από μεγάλους έρωτες, αλλιώς δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κάτσω με έναν άνθρωπο.

Δεν είχα την ανάγκη της συντροφικότητας

Έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου, την ώρα που τα κάνω. Να ξέρω ότι αυτό που πάω να κάνω τώρα είναι τεράστια μ@@@κία. Τι να κάνω όμως που δε μπορώ να αντισταθώ σε αυτή τη μ@@@κία; Θα την πληρώσω, το ξέρω, είμαι προετοιμασμένη. Είμαι και λίγο drama queen, μπορεί να το ζητάει ο οργανισμός μου το ξύλο.

 

Δεν με απασχολεί να τα έχω καλά με κανέναν. Δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει σχέσεις αίματος και τα @@@ μου. Τα παιδιά μας δεν είναι δικά μας, τα φτάνουμε μέχρι ένα σημείο και μετά τα σταυρώνουμε» είπε μεταξύ άλλων στο podcast η Μαρία Σολωμού.

«Γιατί λένε όλοι “δε θα έκανα πρωινό”; Είναι σαν να λέω εγώ “δε θα έκανα δίσκο!”» σχολίασε, μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός μετά την προβολή του σχετικού απόσπασματος.