Survivor: «Έσπασε» ο Αγόρου – «Ο πατέρας μου με βλέπει από ψηλά, εύχομαι να του μοιάσω»

17/03/2023 | 08:50

 

 

Ο Νικόλας Αγόρου έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με την οικογένεια του. Αφορμή στάθηκε μία κουβέντα στο Survivor All Star με τον Ηλία Γκοτση και τον Ηλία Μπόγδανο σχετικά με τις οικογένειες τους και το πόσο τους λείπουν.

Μιλώντας για τους δικούς του, ανέφερε πως έχοντας χάσει τον πατέρα του, κάποια πράγματα του φαίνονται ακόμα πιο δύσκολα μέσα στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, ο παίκτης μίλησε στην κάμερα του Survivor All Star και δήλωσε με δάκρυα στα μάτια: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθωπος που δεν ήταν απλά ψυχούλα, ήταν ψυχάρα. Κλαίω, όχι από στενοχώρια, αλλά γιατί χαίρομαι που είχα έναν τέτοιο πατέρα. Δεν θέλω να στενοχωριούνται οι δικοί μου που με βλέπουν να λυγίζω και νομίζουν ότι στενοχωριέμαι, δεν λυγίζω. Γιατί ο πατέρας μου με βλέπει από εκεί ψηλά που είναι, με τη χάρη του Χριστού και της Παναγίας».

«Όσο τον είχα γνωρίσει, έστω μέσα από 5 λεπτά καταλάβαινα τι άνθρωπος ήταν. Εύχομαι να του μοιάσω έστω και λίγο» συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια.

https://www.in.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας