Αχαΐα: Έφυγε από τη ζωή ο ιδιοκτήτης της ιστορικής “Ταραντέλας” – Σήμερα η κηδεία του

“Εφυγε” από την ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Κωνσταντίνος Κωστήρης, ιδρυτής του  γνωστού εστιατορίου “Ταραντέλα” στον Αλισσό.

Ιδρυσε το κατάστημα το 1955 και μάλιστα πήρε το όνομά του από κάποιους Ιταλούς ψαράδες που ψάρευαν στον Πατραϊοκό. 

Ένα όνομα συνυφασμένο με την εστίαση και αργότερα στο ξενοδοχείο, την διαμονή στην Αχαϊα.

Ο Κ. Κωστήρης είχε φιλοξενήσει στο εστιατόριό του, πρωθυπουργούς, υπουργούς, αξιωματούχους και φυσικά χιλιάδες πολίτες.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή, ώρα 4.30 από τον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος  Αλισσού.

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων