Δημήτρης Παπάζογλου: Το επίθετο είναι της μαμάς μου, είναι μοιραίο όταν δεν έχεις αναγνωριστεί

Όσα εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Παπάζογλου όταν βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε από καρδιάς για το γεγονός πως μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του.

“Τον γνώρισα, αλλά ελάχιστα. Δεν έζησα μαζί του. Είχαμε ανταλλάξει λίγες κουβέντες κι αραιά. Υπήρχε πάντα μέσα μου το γεγονός ότι δεν με αναγνώρισε.

Όλο αυτό που εισπράττουμε τα χωρισμένα παιδιά. Το μόνο καλό σε εμένα -τώρα μπορώ να το λέω με την πείρα της ζωής, την ηλικία και την διαδρομή που έχω κάνει- ότι ήμουν ένα χαρούμενο παιδί, μια χαρούμενη ψυχή και δεν τα πήρα όλα αυτά μέσα μου για να έχω ψυχολογικά” ανέφερε αρχικά ο χορευτής.

«Έχει πεθάνει. Πήγα εγώ κι έβαλα το όνομά του. Τότε που γεννήθηκα, δεν δέχονταν να μην υπάρχει όνομα πατρός. Μετά που χρειάστηκε να βγάλω ταυτότητα, δεν ήξερα γραφειοκρατικά τι συνέβαινε κι έλεγα ωραία, αφού π.χ. τον πατέρα μου τον λένε Θανάση, θα βάλω κι εγώ Θανάσης.

Το επίθετο είναι της μαμάς μου. Όταν δεν έχεις αναγνωριστεί, είναι μοιραίο. Αλλά έχω ωραίο επίθετο» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου.