Παράδεισος των κυριών – επόμενο επεισόδιο: Μια έξοδος του Ντίνου, της Μιράντας, της Ζηνοβίας και της Ειρήνης τους επιφυλάσσει μια αναπάντεχη συνάντηση

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Παράδεισος των κυριών» που θα προβληθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Παράδεισος των κυριών – Παρασκευή 17 Μαρτίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 100

Οι εξελίξεις με την υπόθεση του Πασχάλη, έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Τζένη. Ταυτόχρονα όμως η στάση που κρατάει, φέρνει στην επιφάνεια συγκρίσεις ανάμεσα στη σχέση που έχει εκείνη με τον Πασχάλη και στη σχέση που έχει η Κούλα με τον Μεμά.

Το ενδιαφέρον του Σωτήρη για την Όλγα, της δημιουργεί κι άλλα προβλήματα με τον Αποστόλη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να αποκτήσει και πάλι το πάνω χέρι. Μια έξοδος του Ντίνου, της Μιράντας, της Ζηνοβίας και της Ειρήνης τους επιφυλάσσει μια αναπάντεχη συνάντηση.

Ο Χριστόφορος μετά το νέο που μαθαίνει απ’ τον Μάρκο, προσπαθεί να κάνει το σωστό και να πείσει τον Άγη να κάνει το ίδιο. Η Αμαλία φτάνει πολύ κοντά στην αλήθεια, για την προέλευσή της. Θα μάθει τελικά ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ