ΑΕΚ: Μοναδική απουσία ενόψει του Παναθηναϊκού ο Βίντα

Λίγα 24ωρα έμειναν ενόψει της έναρξης των play off που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της Super League της περιόδου 2022/23.

Η ΑΕΚ απέχει δύο βαθμούς από τον Παναθηναϊκό τον οποίο υποδέχεται στην ΟΠΑΠ Αρένα και για πρώτη φορά εφέτος ο Ματίας Αλμέιδα έχει τόσες πολλές επιλογές στη διάθεσή του.

Το ιατρικό δελτίο είναι λευκό, με εξαίρεση τον Θεοδόση Μαχαίρα ο οποίος όμως δεν συμπεριλαμβάνεται στο βασικό rotation. Έτσι, η προετοιμασία για το ντέρμπι που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου ξεκίνησε σήμερα με όλους τους παίκτες παρόντες και με μία μόνο εκκρεμότητα.

Ο Ντομαγκόι Βίντα συμπλήρωσε κάρτες στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και έτσι θα απουσιάσει. Τη θέση θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Κατά τα άλλα, με όλους τους μεσοεπιθετικούς παρόντες, ο Αλμέιδα καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις όσον αφορά το αρχικό σχήμα. Με διαθέσιμους τους Γκαρσία, Αραούχο, Άμραμπατ, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Πινέδα ο Αργεντινός προπονητής έχει αυτό που συχνά χαρακτηρίζεται «ευχάριστος πονοκέφαλος», όμως μόνο τέτοιος δεν είναι.

Οι επιλογές πλέον πρέπει να είναι απόλυτα σωστές, αφού στα play off κάθε επιτυχία φέρνει τον τίτλο πιο κοντά και κάθε αποτυχία μετράει... διπλά.

zougla.gr

Διαβάστε επίσης