Link Up Skills - Ημέρες Καριέρας: Πλοηγός διασύνδεσης με την αγορά εργασίας για ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με στόχο την άμεση και αποτελεσματική διασύνδεση των ωφελούμενων ΤΕΒΑ – ΚΕΑμε την αγορά εργασίας, σας προσκαλεί στηντριήμερη εκδήλωση με τίτλο «LinkUpSkills» - Ημέρες Καριέρας, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο διεξαγωγής του ετήσιου Συνεδρίου Περιφερειακής Ανάπτυξης RGCτις ημερομηνίες 16, 17 και 18 Μαρτίου 2023στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, Ρίο Πατρών.

Η δράση υλοποιείται σε διασύνδεση με το πρόγραμμα «Συμβουλευτική, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Καταβολή Εκπαιδευτικών Επιδομάτων» που υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Κατάρτιση Ανέργων, ανάπτυξη επαγγελματικών προσόντων» με κωδικό ΜΙS 5150452, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» 2014-2020 από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της ΠΔΕ.

Οι ενδιαφερόμενοιωφελούμενοι ΤΕΒΑ θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφήμε στελέχη μεγάλων εταιρειών και οργανισμών μέσω προσωπικών συνεντεύξεων, να προωθήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην εταιρεία που ανταποκρίνεται στις δεξιότητές τους, καθώς και να συμβουλευτούν έμπειρους αντιπροσώπους της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ),σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για τη σύνταξη ενός επιτυχημένου βιογραφικού και συμβουλές για τεχνικές επαγγελματικών συνεντεύξεων. 

Στο πρόγραμμα θασυμμετέχουν οι Κοινωνικές Συμπράξεις της Π.Ε. Αχαΐας, Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και Π.Ε. Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ που αναζητούν εργασία  και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτωντης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.Για ωφελούμενους ΤΕΒΑ  από την Π.Ε Ηλείας και Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν έχει προβλεφθεί δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς τους.

Ηεκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD) 2014-2020 από τις Κοινωνικές Συμπράξεις Π.Ε. Αχαΐας (MIS 5029643), Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (MIS 5029532) και Π.Ε. Ηλείας (MIS 5029803).

Ώρες προσέλευσης για το κοινό: 09:00 έως 17:00

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάνκαι προϋπόθεση για αυτήν είναι η εγγραφή σας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://rgc.gr/rgc-2023-registration/

Πληροφορίες και υποστήριξη γιατην εγγραφήκαι την μετάβαση στο Συνεδριακό Χώροστη γραμμή 2611 100230 ή στέλνοντας e-mailστην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Διαβάστε επίσης