Ηλεία: Επιτέθηκαν στον οδηγό του απορριμματοφόρου που σκότωσε εργαζόμενη στην καθαριότητα

Η δίκη αναβλήθηκε

Για τον ερχόμενο Νοέμβριο αναβλήθηκε η δίκη για το θάνατο της εργαζόμενης στον τομέα της καθαριότητας Ανδριάνας-Χριστίνας Σταμοπούλου η οποία έχασε τη ζωή της σε τραγικό εργατικό δυστύχημα, που σημειώθηκε στο Κατάκολο στην Ηλεία τον Αύγουστο του 2017.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε χθες Δευτέρα 13 Μαρτίου του 2023 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας, όπου και σημειώθηκε ένταση, όταν οι εξαγριωμένοι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αντιλήφθηκαν την παρουσία του οδηγού του απορριμματοφόρου, ο οποίος και κάθεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία από αμέλεια και του επιτέθηκαν.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η Ανδριάνα, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, ήταν πάνω στο πατάκι στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, όταν από αδιευκρίνιστη αιτία έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο οδόστρωμα, την ώρα που ο οδηγός είχε μπει με την όπισθεν σε εκείνο το σημείο για να γίνει αποκομιδή.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν καθ’ οδόν για άλλο δρομολόγιο, ειδοποιήθηκε και άλλαξε πορεία μεταβαίνοντας μέσα σε λίγα λεπτά στο Κατάκολο.

Οι διασώστες διεκόμισαν την άτυχη κοπέλα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών ήταν πλέον αργά, αφού τα τραύματα της κοπέλας αποδείχθηκαν θανάσιμα.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης