Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Η Αμαλία δέχεται ένα μυστηριώδες και άκρως ανησυχητικό τηλεφώνημα

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Παράδεισος των κυριών» που θα προβληθούν από την Τρίτη 14 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Παράδεισος των κυριών – Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 97

Η Γεωργία αποκαλύπτει στον Πάρη το μεγάλο της μυστικό και βρίσκει στο πρόσωπό του έναν συμπαραστάτη, πράγμα που φαίνεται να χαροποιεί την Πιπίτσα. Ο Βλησσάρης αναγκάζεται να ομολογήσει τον λόγο για τον οποίον κρυφάκουγε την συζήτηση των κοριτσιών και η Αμαλία αποφασίζει να λάβει δράση ώστε να βοηθήσει τη Γεωργία ταρακουνώντας τον Άγη.

Την ίδια ώρα, ο Ζήσης παρακινούμενος από τη Βικτώρια, προσπαθεί να πείσει τον Αναγνώστου να διαπράξει ένα έγκλημα που θα διευκολύνει τα σχέδια όλων, αλλά εκείνος αρνείται κατηγορηματικά. Μήπως όμως η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται εδώ και καιρό, τον κάνει να παραβεί τις αρχές του και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Βικτώριας;

Τέλος, η Αμαλία δέχεται ένα μυστηριώδες και άκρως ανησυχητικό τηλεφώνημα… Ποια είναι η ανατρεπτική πληροφορία που λαμβάνει

Παράδεισος των κυριών – Τετάρτη 15 Μαρτίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 98

Ο Ντίνος κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στην Αμαλία και ο Αποστόλης δείχνει στην Όλγα το πιο σκληρό του πρόσωπο. Ο Σωτήρης υποπτεύεται ότι έγινε απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του Χρηστίδη και ψάχνει να βρει τον ένοχο.

Την ίδια ώρα, ένα τηλεφώνημα στο σπίτι των Μπουραντάδων δημιουργεί μεγάλη ταραχή στον Χριστόφορο και τη Βικτώρια. Ο Ντίνος παίρνει μια σημαντική απόφαση που πιστεύει ότι θα τον οδηγήσει στο να ξεσκεπάσει την Βικτώρια και συγχρόνως βάζει σε μεγάλους μπελάδες κάποιον που εκτιμάει.

Ποιος αιφνιδιάζει την Ειρήνη; Ποιος απειλεί την Όλγα; Γιατί η Πιπίτσα χάνει την ψυχραιμία της και ποιο είναι το λάθος που ετοιμάζεται να κάνει ο Πάρης

Παράδεισος των κυριών – Πέμπτη 16 Μαρτίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 99

Μεγάλη ταραχή επικρατεί στην οικογένεια του Πασχάλη εξαιτίας των δυσάρεστων εξελίξεων, όμως κανείς δεν χάνει τις ελπίδες του. Η Αμαλία προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να μην αποκαλύψει το φρικτό μυστικό τους στον Άγη, αλλά ένα απρόοπτο «εύρημα» θα τον φέρει κοντά στην αλήθεια.

Την ώρα που οι σχέσεις της οικογένειας Βασιλείου είναι πιο τεταμένες από ποτέ, η Ειρήνη χάρη στην αποφασιστικότητά της πλησιάζει όλο και περισσότερο στην κατάκτηση του στόχου της ώστε να βοηθήσει τον Ντίνο.

Συγχρόνως, οι Γιαννόπουλοι βρίσκονται ενώπιον ενός καθοριστικού διλήμματος που αναπόφευκτα θα επηρεάσει και την οικογένεια Μπουραντά. Ποια απόφαση θα πάρει η Γεωργία σχετικά με το μωρό; Ποια απρόσμενη συνάντηση περιμένει την Όλγα έξω από το σπίτι της;

Παράδεισος των κυριών – Παρασκευή 17 Μαρτίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 100

Οι εξελίξεις με την υπόθεση του Πασχάλη, έχουν φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Τζένη. Ταυτόχρονα όμως η στάση που κρατάει, φέρνει στην επιφάνεια συγκρίσεις ανάμεσα στη σχέση που έχει εκείνη με τον Πασχάλη και στη σχέση που έχει η Κούλα με τον Μεμά.

Το ενδιαφέρον του Σωτήρη για την Όλγα, της δημιουργεί κι άλλα προβλήματα με τον Αποστόλη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να αποκτήσει και πάλι το πάνω χέρι. Μια έξοδος του Ντίνου, της Μιράντας, της Ζηνοβίας και της Ειρήνης τους επιφυλάσσει μια αναπάντεχη συνάντηση.

Ο Χριστόφορος μετά το νέο που μαθαίνει απ’ τον Μάρκο, προσπαθεί να κάνει το σωστό και να πείσει τον Άγη να κάνει το ίδιο. Η Αμαλία φτάνει πολύ κοντά στην αλήθεια, για την προέλευσή της. Θα μάθει τελικά ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας;