Σάκκαρη: «Το κορτ στο Ντουμπάι "βόλευε" την Πλίσκοβα»

Ένα μήνα μετά την... τραυματική, ως προς την εξέλιξη που είχε το ματς, εμπειρία της απέναντι στην Καρολίνα Πλίσκοβα, στην πρεμιέρα του τουρνουά του Ντουμπάι (21/2), η Μαρία Σάκκαρη θα τεθεί και πάλι αντιμέτωπη με την 30χρονη Τσέχα, το βράδυ της Τρίτης (14/03, όχι νωρίτερα από τις 20:00) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Indian Wells.

Στο 1000άρι τουρνουά που προηγήθηκε η 27χρονη πρωταθλήτρια ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια» από το νο17 της παγκόσμιας κατάταξης (6-1, 6-2), ωστόσο, το ματς που ακολουθεί είναι εντελώς διαφορετικό. Η Σάκκαρη παραδέχθηκε τις δυσκολίες του και αισιοδοξεί για την έκβασή του:

«Σαφώς και θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Παίξαμε και στο Ντουμπάι, αλλά εκεί το κορτ βόλευε το παιχνίδι της Πλίσκοβα και όχι τόσο το δικό μου. θα επικρατεί ζέστη, με αποτέλεσμα το μπαλάκι να έρχεται πολύ γρήγορα.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν περιμένεις εύκολο παιχνίδι. Η αντίπαλός μου σερβίρει πολύ ψηλά και της αρέσει να χτυπά δυνατά το μπαλάκι, οπότε αυτό που πρέπει να κάνω είναι να μειώσω τα λάθη μου. Διαφορετικά θα το εκμεταλλευτεί και θα κυριαρχήσει.»

zougla.gr

Διαβάστε επίσης