Έως το 2026 στον Άρη ο Μπράμπετς

Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ποδοσφαιριστής του Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2026 θα είναι ο Γιάκουμπ Μπράμπετς. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους», επισημοποιώντας την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης, «... το θέλαμε εμείς, το ήθελε κι αυτός. Ετσι δεν ήταν δύσκολο να δώσουμε τα χέρια και να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία...». Το προηγούμενο συμβόλαιο του 33 φορές Τσέχου διεθνούς ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο επεκτάθηκε για δύο επιπλέον χρόνια. Ο Μπράμπετς, από τον Αύγουστο του 2021 που μετακόμισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετράει 66 εμφανίσεις και 2 γκολ με τους «κίτρινους».

Μιλώντας στο arisfc.com.gr για την επέκταση του συμβολαίου του, ο Μπράμπετς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με τον Άρη για άλλα δύο χρόνια. Οι συζητήσεις που είχαμε με τη διοίκηση κατέληξαν σε συμφωνία, γιατί ήταν κάτι που και εγώ προσωπικά ήθελα πάρα πολύ. Στον Άρη νιώθω σαν στο σπίτι μου και ήθελα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια.

Μου αρέσει η ομάδα και η Θεσσαλονίκη και φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το γεγονός ότι και η οικογένειά μου περνάει πολύ όμορφα εδώ. Θα συνεχίσω να δίνω το 100% του εαυτού μου για τον Αρη, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, ώστε να φέρουμε επιτυχίες και διακρίσεις στον σύλλογο.

Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Άρη για την αγάπη που μου δείχνουν από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ. Θα συνεχίσω να την ανταποδίδω μέσα στο γήπεδο».

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης