Καλλίπολις: Σεμινάριο για ζευγάρια στην Πάτρα

Σεμινάριο για ζευγάρια πρόκειται να υλοποιήσει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας Καλλίπολις με θέμα: «Φροντίζουμε τη συντροφική μας σχέση».

Στόχος του σεμιναρίου είναι να συζητηθούν θέματα που αφορούν την σχέση του ζευγαριού όπως τι εμποδίζει την επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων και πώς μπορεί να βελτιωθεί, ποιες είναι οι ανάγκες των γυναικών και των αντρών από τη σχέση, πώς παραμένει ικανοποιητική μια μακροχρόνια σχέση κ.λπ. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στην Πάτρα στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών 35) από 26 Απριλίου έως και 31 Μαΐου 2023, κάθε Τετάρτη για 6 συναντήσεις και ώρες: 18:00 - 20:00. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν ζευγάρια με ή χωρίς παιδιά.

Οι άνθρωποι, στην αρχή μιας συντροφικής σχέσης, με πολλή αφοσίωση στρέφονται ο ένας στον άλλον και προσπαθούν να έχουν μια καλή σχέση. Στην πορεία της ζωής όμως μοιάζει σαν να περιμένουν πως η σχέση θα είναι εκεί και θα λειτουργεί από μόνη της, παραβλέποντας πως κάθε σχέση για να παραμείνει ζωντανή χρειάζεται φροντίδα. Σε αυτό ακριβώς σας προσκαλούμε, να φροντίσουμε τη συντροφική μας σχέση! Άλλωστε οι κρίσεις των τελευταίων ετών ανέδειξαν με εμφαντικό τρόπο το βαθμό στον οποίο η ποιότητα των συντροφικών σχέσεων συνδέεται με την ψυχική ανθεκτικότητα και την ικανότητα μας να στρεφόμαστε στις στενές σχέσεις για να πάρουμε δύναμη ώστε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες της ζωής. 

Ο αριθμός των ζευγαριών που θα συμμετέχουν θα είναι περιορισμένος και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Πρόληψης στα τηλέφωνα: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00, υπεύθυνη: κ. Θωμαΐς Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα 

https://kpachaia.gr/frontizoume-ti-syntrofiki-mas-schesi/ 

 

Διαβάστε επίσης