Πάτρα: Αυτός είναι ο 27χρονος νεκρός του σοκαριστικού τροχαίου τα ξημερώματα

Νεότερα: Ο 27χρονος δεν τα κατέφερε και υπέκυψε μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”.

Πρόκειται για τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μασούρα, αδελφό του πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής,  Νίκου Μασούρα.

Αρχική ενημέρωση: Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο 27χρονος Πατρινός, οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού.

Ο νεαρός άνδρας στις 5, περίπου, σήμερα τα ξημερώματα και ενώ κινείτο επί της οδού Κορίνθου, στο ύψος της Καρόλου, έχασε τον έλεγχο για άγνωστο λόγο.

Η μηχανή του χτύπησε με σφοδρότητα πάνω σε κολώνα και στη συνέχεια σύρθηκε στο έδαφος.

Ο οδηγός της χτύπησε στην κολώνα, και μάλιστα στο κεφάλι. Πρόκειται για 27χρονο γνωστό Πατρινό καθώς ο αδελφός του ήταν ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής (τώρα αγωνίζεται στη Ζάκυνθο).

Σκουρόχρωμες θηλές: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Γιατί ξυπνάμε το πρωί και νιώθουμε κουρασμένοι;

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Δημήτρης Κόκοτας: «Κάθε τόσο υπάρχει έστω και μία αλλαγή», αποκαλύπτει η σύζυγός του τα ευχάριστα νέα για την υγεία του

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Μαρία Αντωνά: «Εγώ δεν λαχτάρισα με το απαγορευτικό, πήρα το αεροπλανάκι και ήρθα μια χαρά»

Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»

Ο Γιώργος Φλωρίδης διαψεύδει τα περί κακών σχέσεων με την ευρωπαϊκή εισαγγελία