Ισόπαλοι 1-1 Παναιτωλικός και Λαμία

 

Με ισοπαλία ολοκλήρωσαν Παναιτωλικός και Λαμία τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο της Super League, καθώς η αναμέτρησή τους στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, έληξε 1-1. Οι δύο ομάδες θα τα... ξαναπούν στα πλέι-άουτ, όπου βέβαια τα «καναρίνια» θα μπουν με μεγάλη άνεση, ενώ αντίθετα η ομάδα της Φθιώτιδας ξεκινά από την προτελευταία θέση (υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό) και θα δώσει την ύστατη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Ένα σουτ του Βέργου στο 6΄, που έφυγε πάνω από την αντίπαλη εστία, ήταν η πρώτη αξιόλογη φάση του ματς για τη Λαμία. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με φάουλ του Σενγκέλια που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 14΄ λίγο έλειψε να υπάρξει αυτογκόλ σε κόντρα της μπάλας πάνω στον Τζανετόπουλο, όμως ο Γκαραβέλης έδιωξε σωτήρια. Στο 26΄ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αστόχησε σε κεφαλιά από καλή θέση, ενώ ο «κεραυνός» του Σιμόν στο 42΄ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκρατερόλ.

Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, συγκεκριμένα στο 51΄, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Καρέλη, μετά από λάθος του Γκαραβέλη σε σέντρα του Χουχούμη. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 71΄, με τον Ντε Βινσέντι (που είχε μπει πέντε λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή) να σκοράρει με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και το 1-1 δεν άλλαξε ως το τέλος.

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1 (Cosmote Sport 7)

Γκολ: 51' Καρέλης (Παναιτωλικός), 71' Ντε Βινσέντι (Λαμία)

Κίτρινες κάρτες: Μλάντεν, Κολοβός

Κόκκινες κάρτες: -

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Μαλής, Λάρσον, Χουχούμης, Μλάντεν, Ντίας (80' Μπουζούκης), Χουάνπι (61' Κολοβός), Ντουάρτε (80' Μόρσεϊ), Σενγκέλια (86' Πέδρο), Καρέλης.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Στάνκο (66' Μπεχαράνο), Νούνιες (86' Μανούσος), Ασκόφσκι (86' Καραμάνος), Βέργος, Τσιλούλης (86' Μεντίνα), Μαρτίνεθ (66' Ντε Βινσέντι).

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ