Ιωάννα Μαλέσκου: Ο γάμος θα γίνει για εμάς σε πολύ στενό κύκλο και θα είναι πολιτικός

“Η εγκυμοσύνη κυλά καλά, με ό,τι συνεπάγεται μια εγκυμοσύνη, αλλά προσπαθώ να είμαι όσο ήρεμη γίνεται για να είναι καλά όλο το σύστημα” δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι κι απάντησε για την αναγγελία του γάμου της και τις προετοιμασίες για τον ερχομό του παιδιού της.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλύτερα, είναι σίγουρα πολλά παραπανίσια. Είμαι πολύ ήρεμη, μετρώ αντίστροφα κι έχω φτάσει στην τελική ευθεία. Με το καλό να έρθει το μωράκι κι είμαι καλά» ανέφερε αρχικά. Για την αναγγελία γάμου είπε: «Δεν είναι ότι το κρύβω. Γενικά είμαι πάρα πολύ διακριτική, όσον αφορά την προσωπική μου ζωή και στην οικογενειακή κι αυτό είναι μια ιδιάζουσα συνθήκη και λόγω του μωρού. Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να επικοινωνήσω, οπότε το κράτησα ακόμα πιο ήπιο κι ήσυχο. Θα δρομολογηθεί άμεσα. Ακόμα δεν ξέρουμε να σου πω την αλήθεια, αλλά είναι κάτι που θα γίνει για εμάς σε πολύ στενό κύκλο κι όταν έρθει το μωράκι, θα έρθει κι ο γάμος. Πολιτικός».

«Η εγκυμοσύνη κυλά καλά, με ό,τι συνεπάγεται μια εγκυμοσύνη, αλλά προσπαθώ να είμαι όσο ήρεμη γίνεται για να είναι καλά όλο το σύστημα. Δεν είναι ακόμα όλα έτοιμα, είναι όμως δρομολογημένα. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι αυτό του παιδικού δωματίου κι αυτής της νέας ζωής κι είναι ένας νέος κόσμος που τώρα κολυμπώ. Υπάρχει ένα όνομα στο μυαλό μας, που είναι πιο συναισθηματικός ο λόγος. Από εκεί και πέρα έχω πει όταν είναι να έρθει, να είναι υγιές το μωράκι, να την δούμε και μετά να αποφασίσουμε» πρόσθεσε.

  

«Δεν είμαι σε φάση να σκεφτώ, να προγραμματίσω ή να ονειρευτώ, σίγουρα όμως θέλω να επιστρέψω κι επαγγελματικά. Προτεραιότητά μου όμως είναι αυτή η στιγμή η οικογένειά μου και το μωράκι μας. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, στον χρόνο τους και καμιά φορά αυτά που δεν προγραμματίζουμε, έρχονται με την πιο ωραία αρμονία και κουμπώνουν σε αυτό που θέλεις κι αξίζεις» σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου για τις σκέψεις της να επιστρέψει τηλεοπτικά.