The Voice: Ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και προκάλεσε ντελίριο με τη μεγάλη νίκη

Για τελευταία φορά, τουλάχιστον την φετινή σεζόν, το The Voice με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά ήρθε το βράδυ του Σαββάτου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. 7 διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη ανέβηκαν στη σκηνή να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη.

Όλοι και όλες έδωσαν εκ νέου τον καλύτερο τους εαυτό με αποκλειστικό στόχο να κερδίσουν την θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και να κατακτήσουν το όνειρο τους.

Σύμφωνα με την διαδικασία του The Voice, στη δεύτερη φάση του μεγάλου τελικού θα συνέχιζαν μόνο τέσσερις διαγωνιζόμενοι και η Φαίη Σκορδά ήρθε για να ανακοινώσει τα πρώτα αποτελέσματα. Την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Στην τρίτη και τελευταία φάση του μουσικού τάλεντ σόου, όμως, οι τέσσερις υποψήφιοι θα έπρεπε να γίνουν… δύο και να βρεθούν ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην μεγάλη νίκη. Και αυτοί ήταν η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ποια, ωστόσο, κατάφερε να μαγέψει περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό με εφόδιο μόνο τη φωνή και να αναδειχθεί η κορυφαία φωνή της Ελλάδας για αυτή τη χρονιά υπογράφοντας ένα χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company; Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά έλαβε τα αποτελέσματα στα χέρια της όταν και η Βάλια Χατζηθεοδώρου της παρέδωσε τον σχετικό φάκελο λίγο πριν το ρολόι δείξει μία τα ξημερώματα.

Και η μεγάλη νικήτρια του The Voice 2023 είναι η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ