Πέγκυ Ζήνα: Ποζάρει με την 12χρονη κόρη της, Ηλέκτρα και την Κατερίνα Δαλάκα στα γενέθλιά της

 

 

Τα γενέθλια αλλά και τη γιορτή της είχε η Πέγκυ Ζήνα στις 8 Μαρτίου και τα γιόρτασε στο σπίτι της, μαζί με την οικογένειά της και λίγους καλούς φίλους.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα έσβησε τρεις εντυπωσιακές τούρτες ενόψει της ξεχωριστής ημέρας και στιγμιότυπα ανέβηκαν στα social media.

Συγκεκριμένα η ταλαντούχα τραγουδίστρια που έγινε 48 ετών, δημοσίευσε  δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί τη στιγμή και με τους ακόλουθούς της.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την Πέγκυ Ζήνα να ποζάρει με την κόρη της Ηλέκτρα και την Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία έχει στενές φιλικές σχέσεις, αφού ταυτόχρονα είναι και η προπονήτρια της Ηλέκτρας.

Στη δεύτερη φωτογραφία η Πέγκυ Ζήνα κρατά την τούρτα της που είναι διακοσμημένη με φωτογραφίες της ίδιας, του συζύγου και της κόρης τους και ένα κεράκι – ερωτηματικό.

«Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις υπέροχες αληθινές ευχές σας που με ακολουθούν τόσα χρόνια…η ευχή για τα γενέθλιά μου να είμαστε υγιείς να αγαπάμε ανιδιοτελώς…Σας αγαπώ σας ευχαριστώ…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η τραγουδίστρια.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ