Θάνος Καληώρας: «Η Τζέσυ Παπουτσή από τότε που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν είχε καμία επαφή»

 

 

Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή το 2018 και σκόρπισε τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο Θάνος Καληώρας, με τον οποίο είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, μίλησε για τον θάνατό της και περιέγραψε τις τελευταίες της στιγμές.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός τόνισε ότι η Τζέσυ ήταν ένας άνθρωπος γλυκύτατος και αποκάλυψε ότι από τη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν είχε καμία επαφή, οπότε δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι έρχεται το τέλος της.

Διαβάστε όσα είπε στο ΕΓΩ

Η Τζέσυ Παπουτσή σημάδεψε τη ζωή σας, σας χάρισε τον γιο σας…

Φυσικά ήταν η πρώτη μου σύζυγος, έχω μαζί της το καμάρι μου, τον γιο μου. Η Τζέσυ ήταν ένας άνθρωπος γλυκύτατος, με γέλιο και αγάπη για όλον τον κόσμο. Ήταν τόσο πολύ άδικο που έφυγε τόσο γρήγορα από αυτή τη ζωή, γιατί είχε να προσφέρει πολλά.

Δεν ξεπερνιέται αυτή η απώλεια με το πέρασμα του χρόνου, έτσι δεν είναι;

Η απώλεια ενός ανθρώπου από τη ζωή ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Τις τελευταίες της στιγμές φοβόταν, γιατί εμείς τη θυμόμαστε να αντιμετωπίζει με χιούμορ την ασθένειά της;

Πάντα το αντιμετώπιζε με αισιοδοξία όλο αυτό το μαρτύριο και πίστευε πως θα βγει νικήτρια. Δυστυχώς από τη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο δεν είχε καμία επαφή, οπότε δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι έρχεται το τέλος της.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας;

Όταν έχασα τον πατέρα και τη μητέρα μου. Τότε αντιμετώπισα τον θάνατο με τους ανθρώπους που με έφεραν στη ζωή και αυτό ήταν πολύ οδυνηρό. Αυτό ήταν πραγματικά ένα σοκ για μένα.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης