Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα πάνε στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, εκτιμά το Μπάκιγχαμ

Παρά τα όσα ακούγονται και βγαίνουν στη δημοσιότητα για τις σχέσεις του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τη βασιλική οικογένεια, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ τους περιμένει να παραβρεθούν κανονικά στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου τον ερχόμενο Μάιο.

Σύμφωνα με τη DailyMail που επικαλείται πηγές από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, οι ιθύνοντες που «τρέχουν» τη διοργάνωση της τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου έχουν λάβει εντολές να συμπεριλάβουν κανονικά τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στα δρώμενα της 6ης Μαΐου.

Ωστόσο, οι γνώστες των ζητημάτων της βασιλικής οικογένειας τονίζουν ότι δεν γνωρίζουν αν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν αποδεχτεί επίσημα την πρόσκληση του βασιλιά Καρόλου, η οποία τους έχει αποσταλεί στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια «μέσω e-mail».

Είναι αρκετά πιθανό βέβαια, οι προετοιμασίες για την υποδοχή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να γίνουν την τελευταία στιγμή, οι οποίες αφορούν το πού θα καθίσουν, τι θα φορέσουν και πώς θα τους υποδεχτεί και πάλι η Βρετανία.

Όμως, η στάση του Master of the Household’s Department και του Lord Chamberlain’s Office, δηλαδή των επίσημων ιθύνοντων για αυτές τις τελετές της βασιλικής οικογένειας στη Βρετανία ίσως αποτελεί την πιο ισχυρή ένδειξη ότι οι «αυτοεξόριστοι» Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ θα εμφανιστούν στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Μια πηγή δήλωσε στη DailyMail ότι πράγματι «ο Χάρι και η Μέγκαν λαμβάνονται υπόψη σε όλο τον προγραμματισμό… στα αυτοκίνητα, στα καθίσματα, στις ρυθμίσεις για το φαγητό, στα πάντα. Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν αυτό σημαίνει ότι έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση αλλά σαφώς δεν σημαίνει ότι την έχουν απορρίψει κιόλας..

«Το προσωπικό σίγουρα δουλεύει με βάση την προσδοκία ότι θα έρθουν κανονικά στην τελετή στέψης. Άλλωστε, αυτού του είδους οι ρυθμίσεις πρέπει να διεκπεραιωθούν πολύ νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό», εξήγησε η πηγή του Μπάκιγχαμ στη DailyMail.

πηγή