Πάτρα: Το απόλυτο χάος με τις μπάρες του τρένου – Τεράστιες ουρές αυτοκινήτων και τα τρένα… απεργούν (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το απόλυτο χάος επικρατεί με τα αυτόματα συστήματα ισόπεδων διαβάσεων του ΟΣΕ, στη λεωφόρο Όθωνος – Αμαλίας (στο ύψος του Αγίου Ανδρέα) και στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

Λόγω βλάβης, οι μπάρες έχουν κατέβει εμποδίζοντας τη διέλευση των οχημάτων με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές από το μποτιλιάρισμα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έμειναν σταματημένοι φοβούμενοι να περάσουν την διάβαση, ενώ άλλοι γνωρίζοντας για την απεργία στα τρένα και στον προαστιακό προσπαθούσαν να περάσουν κάνοντας ελιγμούς.

Το tempo24.news επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο του ΟΣΕ στην Πάτρα ο οποίος επιβεβαίωσε το πρόβλημα.

“Ενημερώθηκαν άμεσα οι ηλεκτρολόγοι και έχουν λάβει εντολή να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κυκλοφορία συρμών, προσπαθούμε να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, αν πρόκειται για βλάβη ή για δολιοφθορά”, ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

 

 

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του