Πάτρα: Το απόλυτο χάος με τις μπάρες του τρένου – Τεράστιες ουρές αυτοκινήτων και τα τρένα… απεργούν (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το απόλυτο χάος επικρατεί με τα αυτόματα συστήματα ισόπεδων διαβάσεων του ΟΣΕ, στη λεωφόρο Όθωνος – Αμαλίας (στο ύψος του Αγίου Ανδρέα) και στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

Λόγω βλάβης, οι μπάρες έχουν κατέβει εμποδίζοντας τη διέλευση των οχημάτων με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί τεράστιες ουρές από το μποτιλιάρισμα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έμειναν σταματημένοι φοβούμενοι να περάσουν την διάβαση, ενώ άλλοι γνωρίζοντας για την απεργία στα τρένα και στον προαστιακό προσπαθούσαν να περάσουν κάνοντας ελιγμούς.

Το tempo24.news επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο του ΟΣΕ στην Πάτρα ο οποίος επιβεβαίωσε το πρόβλημα.

“Ενημερώθηκαν άμεσα οι ηλεκτρολόγοι και έχουν λάβει εντολή να αποκαταστήσουν το πρόβλημα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κυκλοφορία συρμών, προσπαθούμε να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, αν πρόκειται για βλάβη ή για δολιοφθορά”, ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών