Roberto Cavalli: Έγινε μπαμπάς για έκτη φορά στα 82 του

«Το όνομά του είναι Τζόρτζιο»

Μπαμπάς για έκτη φορά έγινε ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι (Roberto Cavalli).

«Η Σάντρα είναι μια χαρά, το μωρό, που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα, στη Φλωρεντία, είναι πανέμορφο και ήταν πραγματικά συγκινητικό να το δω αμέσως μετά τη γέννησή του», είπε ο Ρομπέρτο Καβάλι στο ιταλικό περιοδικό «Novella 2000».

Ο διάσημος σχεδιαστής, με περιουσία που ξεπερνά τα 500 εκατ. δολάρια έχει πέντε παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους και απέκτησε το τελευταίο του παιδί με την Σουηδή πρώην μοντέλο φίλη του Σάντρα Νίλσον (Sandra Nilsson).

«Το όνομά του είναι Τζόρτζιο»

Ανάφερε επίσης ότι: «το όνομά του είναι «Τζόρτζιο», όπως και του παππού του, του πατέρα μου, τον οποίο οι Ναζί πυροβόλησαν στη σφαγή της Καβρίλια όταν ήμουν τεσσάρων ετών». Ο σχεδιαστής γεννήθηκε στην Φλωρεντία στις 15 Νοεμβρίου του 1940. Στο παρελθόν είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε μετά τη δολοφονία του πατέρα του.

«Δεν είχα μια εύκολη παιδική ηλικία. Ο πατέρας μου πυροβολήθηκε από τους Γερμανούς τον Ιούλιο του 1944, σε μια επιδρομή στο Castelnuovo dei Sabbioni… Δεν μίλησα μέχρι τα 18 μου», δήλωσε ο διάσημος σχεδιαστής και πρόσθεσε «Όμως η ζωή ήταν καλή μαζί μου και ανταμείφθηκα… για όλα».

 

ΠΗΓΗ