ΣΟΚ - Πάτρα: Με απειλή όπλου λήστεψαν νεαρό στις σκάλες της Αγίου Νικολάου!

 

Πρωτοφανές περιστατικό ληστείας στο κέντρο της Πάτρας , απογευματινές ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 δύο άτομα με απειλή όπλου σταμάτησαν 21χρονο στις σκάλες της Αγίου Νικολάου και του άρπαξαν 150 ευρώ που είχε μαζί του.

Ολα έγιναν στις 8 το απόγευμα της Τρίτης, ενώ ο νεαρός αμέριμνος κινείτο στις σκάλες , όπου είχαν στήσει καρτέρι οι δύο κακοποιοί.

Ήδη πάντως για τον ένα έχει γίνει ταυτοποίηση της ταυτότητάς του και αναζητείται

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος πεζού στην Πάτρα

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ημεδαπού άνδρα

Ο κατηγορούμενος με έναν συνεργό του αφαίρεσαν από πεζό με την απειλή πιστολιού (150) ευρώ



Εξιχνιάστηκε, άμεσα μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που συνέβη προχθές το βράδυ, σε βάρος πεζού στην Πάτρα.


Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη ληστείας σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.


Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, ο κατηγορούμενος ενεργώντας από κοινού με έναν συνεργό του, προσέγγισαν και ακινητοποίησαν ημεδαπό άνδρα, που κινούταν πεζή και με την απειλή πιστολιού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ.


Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής  έρευνα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου.

Η κακουργηματικού δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του  κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
 

Διαβάστε επίσης