Η Γη της Ελιάς: Όλες οι εξελίξεις στο διπλό επεισόδιο της Πέμπτης

 

Το νέο λιποθυμικό επεισόδιο της Μαρίνας ταράζει ακόμα περισσότερο τον Μάνο, ο οποίος χρησιμοποιεί όλη του την πειθώ προκειμένου να την αναγκάσει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις. Η Μυρτάλη αγωνιά εξίσου για τη Μαρίνα, καθώς είναι το μοναδικό πρόσωπο που νιώθει ακόμα σαν οικογένειά της.

Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα προειδοποιεί τη Μυρτάλη να μην πληγώσει τον Αλέξη κι εκείνη της εξομολογείται πως δεν έχει ιδέα ποιος πραγματικά είναι ο γιος της. Η Αμαλία δεν παύει να εκπλήσσει τον Ισίδωρο με την περιποιητικότητα και την αποτελεσματικότητά της και όλα δείχνουν πως μια «τρυφερή φιλία» γεννιέται. Ο Κουράκος ενημερώνεται πως η αποφυλάκιση του Χρήστου είναι προ των πυλών.

Ο Αλέξης ξεπερνά κάθε όριο και η Μαργαρίτα τρομοκρατείται από τη βίαιη αντίδρασή του, με αποτέλεσμα να αλλάξει κλειδαριές, ενώ προσωρινά μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς.

Ο Ισίδωρος είναι πολύ ευχαριστημένος από την Αμαλία στη δουλειά και ζητάει τη βοήθεια της Αντιγόνης για να της διαλέξει ένα όμορφο δώρο. Αργότερα, η Αντιγόνη θα πείσει τη Μαρίνα να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και ο Μάνος με τον Ισίδωρο χαίρονται πολύ με αυτή την εξέλιξη.

Ο Χρήστος αποφυλακίζεται και η Εύα βρίσκεται εκεί για να τον υποδεχτεί και να του δείξει τη στήριξή της. Η Δήμητρα μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και αυτή τη φορά βρίσκει κάτι ύποπτο.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης