Ιωάννα Παππά: Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πολύ μεταβατική φάση με το παιδί

“Μας ταρακούνησε ως ζευγάρι” ομολογεί η Ιωάννα Παππά.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Παππά όταν και βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε τόσο για τον ερχομό του παιδιού της όσο και για τον χαμό της μητέρας της που δεν πρόλαβε να ζήσει το εγγόνι της.

«Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πολύ μεταβατική φάση με το παιδί. Εκεί άλλαξα κι εγώ, πάτησα περισσότερο στα πόδια μου.

Αποκτάς παραπάνω ευθύνες και φοβίες, οπότε όλα αυτά σε γειώνουν. Μας ταρακούνησε ως ζευγάρι, κάθε ζευγάρι περνάει αυτή την κρίση», δηλώνει η Ιωάννα Παππά.

«Ακόμη κι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι πριν μπορεί να διαφωνήσει σε βασικά πράγματα. Πρέπει να μπει ως προτεραιότητα η ζωή του παιδιού μέσα στο σπίτι και κάποιος από τους δύο μπορεί να μη θέλει να αλλάξει τους ρυθμούς του», προσθέτει αμέσως μετά η ηθοποιός.

«Εγώ έχω καταστραφεί, δε μπορώ να δω τίποτα που να έχει να κάνει με παιδιά. Το τι κλάμα ρίχνω με τις ειδήσεις δε λέγεται… είναι πάντα θλιβερό να βλέπεις απώλειες ανθρώπων αλλά όταν υπάρχουν εικόνες με παιδιά, δεν είναι διαχειρίσιμο», εξομολογείται η Ιωάννα Παππά για τις θλιβερές εξελίξεις στην επικαιρότητα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ιωάννα Παππά μιλά και για την απώλεια της μητέρας της, η οποία της στοίχισε πάρα πολύ μέσα της. «Το μεγαλύτερο χτύπημα είναι ότι είναι πολύ μικρό το παιδί και δεν πρόλαβε να το δει. Αυτό αμέσως σε φέρνει πολύ κοντά στο γεγονός.

Με το πέρασμα του χρόνου αλλάζει η ποιότητα των συναισθημάτων αλλά η απώλεια είναι απώλεια. Τουλάχιστον, είναι μία φυσιολογική ροή της ζωής», παραδέχεται η Ιωάννα Παππά.

πηγή