Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

 

Κριός
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στο αντίθετο ζώδιο σου, η κοινωνική σου ζωή τραβά την προσοχή. Η ανάγκη σου για επαφή με τους άλλους είναι έντονη και επενδύεις στις σχέσεις σου σήμερα και αύριο. Ο Κρόνος μόλις ξεκίνησε τη μακρόχρονη διέλευση του στον τομέα του απορρήτου σου. Ο Κρόνος θα βρίσκεται εδώ έως το 2026 σηματοδοτώντας τη ανάγκη ή την επιθυμία να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου πνευματικά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τον τερματισμό καταστάσεων που έχουν ξεπεράσει τα λογικά όρια. Θα απαλλάξεις τον εαυτό σου από τύψεις, απογοητεύσεις ή αντιληπτές αποτυχίες.

Ταύρος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 6ο οίκο σου είσαι πιο διατεθειμένη να αναζητήσεις την ισορροπία στις καθημερινές σου ρουτίνες και στη δουλειά σου. Εάν τα συστήματα ή οι δομές στη ζωή σου χρειάζονται κάποια επεξεργασία, επιδιόρθωση ή προσαρμογή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τους δώσεις προσοχή. Ο Κρόνος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον τομέα των φίλων και των ελπίδων σου, όπου θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των επόμενων τριών ετών. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου θα βάλεις σε τάξη τους στόχους της κοινωνικής σου ζωής και της ευτυχίας.

Δίδυμοι
Η Σελήνη κινείται στον εκφραστικό τομέα του ρομαντισμού και της διασκέδασης σήμερα. Βγαίνεις από το καβούκι σου και είσαι έτοιμη να μοιραστείς. Αυτή η αλλαγή μπορεί να τονώσει τη διάθεση σου, αν και μερικές φορές γίνεται πιο παιχνιδιάρικη και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προετοιμαστείς για να θεραπεύσεις τα πληγωμένα σου συναισθήματα. Ο Κρόνος μόλις έφτασε στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, σηματοδοτώντας την αρχή μιας μακροχρόνιας διέλευσης, που σε βοηθά να αξιολογήσεις τις ευθύνες σου και τα εξωτερικά σημάδια επιτυχίας, καθώς και το να αναγνωρίσεις το που ακριβώς βρίσκεσαι.

Καρκίνος
Με τη μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να δώσεις περισσότερη προσοχή στον εσωτερικό κόσμο σου. Εάν είναι δυνατόν πάρε μια ανάσα, επανασυνδέσου με τις ρίζες σου και πίστεψε στον εαυτό σου. Ο Κρόνος μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 9ο οίκο σου, υποδεικνύοντας μια γενικά πιο σταθερή, προβλέψιμη και πρακτική στιγμή για εσένα τα επόμενα χρόνια. Θέλεις να χτίσεις κάτι αργά και σταθερά. Στον ορίζοντα μπορεί να υπάρξουν σημαντικά επιτεύγματα στη δημοσίευση ή την εκπαίδευση.

Λέων
Μετά από σχεδόν τρία χρόνια παραμονής ο Κρόνος εγκατέλειψε τον τομέα των συνεργασιών σου και έτσι υπάρχει μια αίσθηση ανακούφισης ή απελευθέρωσης. Ο Κρόνος τώρα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικές και οικιακές διευθετήσεις, αλλά η μετατόπιση του που γίνεται τώρα απομακρύνει την άμεση πίεση και μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη ζωτικότητα σου. Η διέλευση του Κρόνου στον τομέα της οικειότητας σου ξεκινά σήμερα και συνεχίζεται για το μεγαλύτερο μέρος των επόμενων τριών ετών. Οι αξίες σου μπορεί να εξελιχθούν και πιθανότατα να ανακαλύψεις ότι οι προηγούμενοι μέθοδοι ελέγχου του περιβάλλοντος σου και των ανθρώπων στη ζωή σου δεν σε εξυπηρετούν πλέον.

Παρθένος
Ο Κρόνος μόλις πέρασε στον τομέα των συνεργασιών σου και μπορεί να ασκήσει πίεση στις σχέσεις. Αυτός ο πρακτικός πλανήτης ταξιδεύει επίσης απέναντι από το ζώδιο σου και θα μπορούσες να νιώσεις ότι οι απαιτήσεις από εσένα αυξάνονται. Μπορεί να αναρωτιέσαι αν πρέπει να δεσμευτείς ή όχι με κάποιον. Ίσως πάλι, μια τρέχουσα σχέση να αντιμετωπίσει κάποιες δοκιμασίες, ιδιαίτερα αν κάτι σε περιορίζει. Αυτή η μακροχρόνια διέλευση σε βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου σήμερα και μπορεί να νιώθεις σαν να ξεκινάς συναισθηματικά πιο φρέσκια και αναζωογονημένη. Είναι μια περίοδος του σεληνιακού μήνα που βάζεις σε προτεραιότητα τα προσωπικά σχέδια και τις ανάγκες σου. Ο Κρόνος μόλις βγήκε από τον τομέα της διασκέδασης, της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού και τώρα βρίσκεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου για μια διαμονή που θα διαρκέσει έως το 2026. Αν και αυτή η επιρροή μερικές φορές φαίνεται περιοριστική, σε ενθαρρύνει να ενισχύσεις τις ρουτίνες σου και να προσθέσεις δομή στην καθημερινή σου ζωή.

Σκορπιός
Αν και έχεις ζήτηση τις τελευταίες μέρες, η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου, σηματοδοτεί την ανάγκη για κάποιο διάλειμμα. Χρειάζεσαι επιπλέον χρόνο για να καταλήξεις σε αποφάσεις και συμπεράσματα. Με τον Κρόνο επίσης να ξεκινά το ταξίδι του στον ηλιακό 5ο οίκο σου θα είσαι σοβαρή, οργανωμένη και έξυπνη στη ρομαντική σου ζωή, στο πως εκφράζεις τη δημιουργικότητα σου και στο τι αναζητάς. Η δημιουργική έκφραση, η ευχαρίστηση, τα ραντεβού, ο ρομαντισμός, τα παιδιά και τα χόμπι είναι τομείς που έρχονται στην προτεραιότητα σου.

Τοξότης
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 11ο οίκο σου ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις λίγο σε επαγγελματικά και δημόσια θέματα, και να γίνεις πιο συναισθηματική με τους στόχους ευτυχίας σου. Ο Κρόνος μόλις μετακόμισε στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για μια διέλευση που θα διαρκέσει μέχρι το 2026. Ο Κρόνος που προχωρά, μπορεί να μετριάσει λίγο την πίεση που μπορεί να έχεις νιώσει με τις καθημερινές σου υποθέσεις ή τη γενική προοπτική σου τα τελευταία χρόνια. Οι οικιακές υποχρεώσεις αυξάνονται.

Αιγόκερος
Η προσοχή σου στρέφεται στις ευθύνες και τις επιδόσεις σου ή στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού χάρτη σου, εφιστώντας την προσοχή σου σε αυτό που σε οδηγεί. Ο Κρόνος μόλις ήρθε σε αρμονία με το ζώδιο σου και θα συνεχίσει τη διέλευση του στον ηλιακό 3ο οίκο σου έως το 2026. Είναι μια σταθεροποιητική διέλευση που ευνοεί την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη δομημένη μάθηση. Αυτό το διάστημα θα επικοινωνείς με περισσότερη εξουσία και θα κερδίσεις περισσότερο σεβασμό. Θα βάλεις επίσης σε περισσότερη τάξη την καθημερινότητα σου.

Υδροχόος
Ο Κρόνος μόλις έφυγε από το ζώδιο σου και με αυτήν τη μετατόπιση κατευθύνεται στο 2ο ηλιακό σου οίκο όπου θα παραμείνει έως το 2026, σηματοδοτώντας ένα νέο στάδιο απολογισμού των οικονομικών και πρακτικών σου υποθέσεων. Είναι μια περίοδος για μια πιο υπεύθυνη και ρεαλιστική προσέγγιση στα οικονομικά σου. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να αποφορτιστείς, να μειώσεις τη σπατάλη και να κάνεις καλή χρήση των πόρων σου. Η οικονομική επιτυχία μπορεί να είναι αργή, αλλά σταθερή.

Ιχθείς
Ο Κρόνος μόλις μετακόμισε στο ζώδιο σου όπου θα παραμείνει για ένα μεγάλο μέρος των επόμενων τριών χρόνων. Αυτός ο πλανήτης έχει να κάνει με την τάξη και τη δομή και η διέλευση του χτίζει την αξιοπιστία και την αυτοπεποίθηση σου, ακόμα κι αν δεν το νιώθεις πάντα έτσι στην πορεία. Έρχεσαι σε μια πιο ρεαλιστική κατανόηση των δυνατοτήτων και των ορίων σου. Δεδομένου ότι οι υπερβολικά υψηλές προσδοκίες μπορούν να έχουν έναν τρόπο να παράγουν ενοχές, ο έλεγχος της πραγματικότητας είναι χρήσιμος.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης