Μίνως Θεοχάρης: Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή 10 μέρες πριν γεννηθώ

“Στα 6-7 η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και υιοθετήθηκα από τον πατριό μου” δήλωσε ο Μίνως Θεοχάρης.

Ο Μίνως Θεοχάρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά στο Action 24. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του πατέρα του και την υιοθεσία από τον πατριό του.

«Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή 10 μέρες πριν γεννηθώ. Η οικογένειά μου πενθούσε, όταν ήρθα εγώ στον κόσμο, ήταν μία βαριά κατάσταση.

Όταν ανοίγω τα άλμπουμ και βλέπω τις φωτογραφίες της οικογένειάς μου, βλέπω εμένα μωρό και η μητέρα μου είναι στα μαύρα», εξομολογείται ο Μίνως Θεοχάρης.

«Έτυχε και πήρα το όνομα του πατέρα μου, Μηνάς, αν και δεν με φώναξαν ποτέ έτσι για ευνόητους λόγους. Στα 6-7 η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και υιοθετήθηκα από τον πατριό μου. Φανταστικός πατριός και από κει και μετά πήγε όλο πολύ διαφορετικά», συνεχίζει ο ηθοποιός.

«Ωστόσο, είναι κάποια πράγματα που όσο κι αν οι δικοί σου προσπαθούν να σου τα περάσουν ως φυσιολογικά, μεγαλώνοντας μου δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά.

Δεν μπορεί να μην αναρωτηθείς πώς θα ήταν η ζωή σου, αν είχες γνωρίσει τον βιολογικό σου πατέρα», παραδέχεται ο Μίνως Θεοχάρης αμέσως μετά.

«Είναι ερωτήματα που δεν μπορείς να τα απαντήσεις. Θα ήταν περήφανος για μένα; Θα του έμοιαζα; Θα είχα γίνει ηθοποιός; Θα ήταν χειρότερα ή καλύτερα;», επισημαίνει.